Organització segura i responsable…

…¡Amb el nostre pla d’higiene!

Els 700 membres del nostre equip esperem amb especial il·lusió la seua visita aquest any a una nova edició de Christmas Garden. Com l’any 2021 també exigeix grans restriccions a tots pel que fa a esdeveniments, desitgem oferir als nostres visitants una temporada nadalenca única plena de moments màgics tant per grans com per als més menuts.
La seguretat i responsabilitat en l’organització dels esdeveniments, així com la salut dels nostres visitants idel personal son la nostra màxima prioritat.
El nostre protocol d’higiene s’adaptarà a les exigències actuals i serà constantment revisat al llarg de tot el 2021.

Els punts clau del nostre pla de seguretat

Les nostres mesures d’higiene estan en constant evolució adaptant-se a cada moment a l’actualitat, amb la proporcionalitat necessària, i seguint les recomanacions de les autoritats.

Comunicació

Comuniquem els reglaments de manera integral i comprensible, des del moment en que compres la teua entrada fins al moment en què ixes de Christmas Garden. Et garantim una informació completa i senzilla, ja siga a la nostra pàgina web, en tots els àmbits de diàleg amb el client o mitjançant el nostre pla de senyalització en el recinte.

Rastreig de contactes

Assegurem la traçabilitat. Utilitzem un sistema de venda d’entrades personalitzat i informatitzat per tal de tindre el nom i dades de contacte de tots els visitants. D’aquesta manera complim els requisits de les autoritats corresponents, així com les normes de protecció de dades d’acord amb el RGPD.

Venda anticipada d’entrades

Per tal de simplificar l’organització a la zona d’accés i evitar la formació de cues, et demanem que compres les entrades per avançat i no a la taquilla. Pots comprar les entrades a un preu millor preu en línia des del teu PC, tablet o smartphone seguint unes passes molt senzilles. D’aquesta manera podràs assegurar-te sense estrès l’hora d’entrada que millor et convingua i ajudaràs a facilitar l’organització a la zona d’accés.

Arribada organitzada i entrada esglaonada

Les franges horàries d’entrada, en les quals un nombre limitat de visitants pot utilitzar les seues entrades per a accedir a Christmas Garden, s’escurtaran de 60 a 30 minuts en comparació amb anys anteriors. Aquesta mesura permet reduir el nombre de visitants que arriban de manera intermitent i evitar congestions. El límit de temps de les franges d’entrada, significativament reduïdes, també permet un millor control de la gent que arriba. A més a més, s’adoptaran mesures addicionals depenent de les circumstàncies de cada lloc, com ara el proveïment de més places d’aparcament i l’ampliació del servei de transport públic.

Capacitat reduïda

Aquest any hem reduït la capacitat i, amb això, el nombre de visitants. Aquesta mesura ens permet facilitar el compliment de la norma de distància en totes les àrees de l’esdeveniment.

Mascareta obligatòria

Es recomana l’ús d’una mascareta FFP2 o mèdica en tots els llocs de l’esdeveniment. Depenent dels requisits oficials de cada comunitat, això també pot ser obligatori i es comunicarà en el recinte.

Desinfecció

Les zones més freqüentades, com els espais gastronòmics i les instal·lacions sanitàries, es desinfecten regularment. Així mateix, per tot el recinte hi haurà suficients punts de desinfecció de mans a la teua disposició.

Gastronomia

La nostra organització segura i responsable també inclou l’oferta gastronòmica. En col·laboració amb els nostres experimentats socis de càtering, hem adaptat el pla d’higiene dels espais gastronòmics d’acord amb la situació actual. En el cas que els llocs de venda de menjar i begudes no puguen funcionar de manera responsable, lamentablement no podran participar a l’esdeveniment.

Compliment de l’etiqueta de tossir i esternudar

Per a tossir i esternudar, no t’has de posar posis la mà davant de la boca i del nas, sinó que has de tossir o esternudar a la part interior del colze o a un mocador. Quan ho faces, mantingues almenys un metre de distància amb les altres persones i gira’t. Renta’t bé les mans de seguida.

Tests

La necessitat de realitzar proves COVID-19 abans dels esdeveniments es decidirà al llarg de l’any 2021, seguint instruccions de les autoritats sanitàries.