Informació

Aparcament / Transport públic

Recomanem que vingues en transport públic, ja que a l’àrea de Jardins de Vivers hi ha un nombre limitat d’aparcaments.

Tingues en compte que l’entrada a Les llums de Vivers no inclou el transport públic.

Bicicletes

Per desgràcia, les bicicletes no poden entrar en el recinte de Jardins de Vivers per raons de seguretat. Per favor, tingues en compte que no hi ha aparcament per a bicicletes dins del recinte. Naturalment, pots aparcar la bicicleta a fora.

Minitren

Les llums de Vivers és també un destí perfecte per a famílies amb criatures gràcies a la seva atractiva oferta complementària. Un minitren infantil farà gaudir als convidats més petits. Cada viatge té un preu únic de 2€ tots els dies de la setmana.

Canals de venda

Entrades disponibles a la nostra tenda online, altres canals de venda habituals i myticket.eu.

Cotxets

Tots els camins estan dissenyats de tal manera que s’hi pugui circular amb cotxet.

Entrades amb preu reduït

Els següents suposats o col·lectius podran gaudir de la seva entrada amb preu reduït: 2 adults i 2 menors d’edat (pack familiar), persones amb diversitat funcional, estudiants, majors de 65 anys i menors de 18 anys.

Entrades per Jardins de Vivers

Per gaudir de Les llums de Vivers, un esdeveniment especial que té lloc a Jardins de Vivers, que es un espai gratuit, s’han d’adquirir entrades específiques.

Fotografies

Et convidem de tot cor a fotografiar les nostres instal·lacions. També pots portar un trípode. Estaríem encantats que captessis l’especial ambient de Les llums de Vivers i que compartissis les teves impressions amb nosaltres a través d’Instagram i/o Facebook amb #lesllumsdevivers.

Gossos

Està permès l’entrada de gossos. 

Hora d’accés

Per a poder oferir-te l’experiència més agradable possible, hem dividit l’accés dels visitants en franges de 30 minuts. Per favor, presenta’t a l’hora d’accés que apareix a la teua entrada i accedeix dins de la mitja hora indicada. Per exemple si has comprat una entrada per a les 18.00 hores, pots presentar-te a l’entrada entre les 18:00 i les 18:30 hores.

La taquilla tanca a les 21:30 hores. L’última entrada a Les llums de Vivers i al recorregut circular és a les 21:30 hores. Per favor, tingues en compte que, a partir de les 22.45 hores, el servei de seguretat informarà els visitants que encara es troben al recorregut circular del tancament imminent de Les llums de Vivers a les 23:00 hores.

Horari d’obertura

Les llums de Vivers estarà obert del 26 de novembre de 2021 al 9 de gener de 2022 entre les 18.00 i les 23:00 hores. Les llums de Vivers estarà tancat els dies 24 i 31 de desembre de 2021 i el 5 de gener de 2022.

Menors

Menors de 14 anys, han d’anar acompanyats de pare, mare o tutor legal. De 14 a 15, amb autorització signada per pare, mare o tutor legal. Els xiquets i xiquetes de fins a 24 mesos tenen entrada gratuïta.

Informació sobre les entrades/devolució d’entrades

Els xiquets i xiquetes de fins a 2 anys poden accedir gratuïtament a Les llums de Vivers. No obstant això, se’ls proporcionarà una entrada gratuïta per poder controlar el nombre exacte de visitants. A la nostra botiga online pots comprar entrades Print@home. Això et permet comprar entrades online fins poc abans de l’esdeveniment i portar-les amb tu en format PDF en el teu telèfon mòbil o impreses. Les entrades també es poden comprar a la taquilla.

Les entrades només podran ser retornades, i el preu d’aquestes es reemborsarà, únicament si l’esdeveniment es cancel·la i/o es reprograma. Si l’esdeveniment es cancel·la i es programa una data alternativa, podràs retornar la teua entrada a través del canal amb el qual va ser comprada. Si l’esdeveniment es posposa, la teua entrada continuarà sent vàlida per a la data reprogramada. Si no pots assistir a l’esdeveniment en la data reprogramada, pots retornar l’entrada a través del canal on la va comprar. Les despeses de viatge no es reemborsaran si es reprograma o cancel·la un esdeveniment. No es reemborsaran les despeses de gestió pagades. En cadascun dels casos anteriors, el preu de l’entrada només es reemborsarà si es retorna l’entrada original; les despeses de devolució correran al teu càrrec. No és possible el reemborsament en cas de pèrdua de l’entrada.

Menjar i begudes

Durant el recorregut n’hi ha una selecció d’especialitats nadalenques, amb menjar exquisit i begudes. L’oferta gastronòmica inclou tant plats dolços com salats.

Meteorologia

La visita de Les llums de Vivers no es cancel·larà i, per tant, no es retornarà el preu de les entrades en cas de pluja, vent, boira o qualsevol altra inclemència climatològica.

En cas que les condicions climatològiques siguin realment adverses, i impedeixin una visita de les instal·lacions amb un mínim garantit de seguretat per als visitants, es procedirà a cancel·lar per trams horaris. L’organització estudiarà la viabilitat de l’exhibició per sessions. En aquest supòsit, les entrades afectades es retornaran directament en les targetes amb les quals es va efectuar la compra.

Objectes perduts i objectes voluminosos

Si has perdut alguna cosa durant la teua visita a Les llums de Vivers, envia’ns un correu electrònic amb una descripció de l’objecte.

No es podrà accedir amb maletes o un altre tipus d’objectes voluminosos.

Recorregut circular

El recorregut circular (no guiat) és una ruta predeterminada d’uns 1,5 quilòmetres de longitud, aproximadament. Depenent de la durada de l’estada i dels descansos, es tarda entre 1 hora i 1 hora 15 minuts. Per descomptat, et convidem a fer un descans pel camí perquè pugues admirar les llums fascinants, fotografiar aquesta inoblidable vetllada o provar les delícies nadalenques al pati, decorat de festa. Per descomptat, hi ha lavabos disponibles en el recinte.

Seguretat pública i mesures de protecció contra la Covid-19

Amb un major nombre d’agents del servei de l’ordre i personal de seguretat, així com una organització professional de l’accés, garantim el compliment dels creixents requisits de seguretat dels últims anys, així com les normes d’higiene i distància (més informació) d’acord amb les directrius actuals. Per favor, no portes bosses grans per poder agilitzar el procés d’entrada.

Visitants amb diversitat funcional

Les persones que tinguen la targeta d’acreditació de discapacitat i el seu acompanyant rebran un descompte en el preu de l’entrada. La targeta d’acreditació de la discapacitat ha de presentar-se com a manera de prova a la zona d’accés.